fbpx

VÆRDIER

 Ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed er vores personlige værdier. Vi tror på, at en smuk præsentation gør meget for din bolighandel, men en skarp og kompetent ejendomsmægler er afgørende for, at få handlen godt i mål.

Som mennesker er vi passionerede, ambitiøse og kompromisløse ejendomsmæglere.

Vores kompetencer og ekspertise er med til, at skabe dig den bedste handel. Vores arbejde er en del af os som individer – det er for os en livsstil. Vi er kendt for ikke, at hvile på laurbærrene og vi ved hvor vigtigt tilgængelighed er for dig, der giver os den fornemme opgave, at sælge dit hjem.

EKSPERTER MED VISION

Signature Homes er din uafhængige personlige ejendomsmægler. Vi har fokus på, at give dig den rigtige rådgivning i din individuelle situation, og opnå det bedste salg for dig. Vi har erfaring med alle typer boliger, små som store. Signature Homes repræsenterer alle boliger, unikke på hver deres måde med deres helt egen signature – derfor Signature Homes.

TEAM

NIREKHA SARAVANABAVAN

NIREKHA SARAVANABAVAN

STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE & KØBERRÅDGIVER MED TRYGHEDSMÆRKE

Nirekha har en bachelor i Finansielle Forretninger og Ejendomshandel, og kendetegnes bedst med sin faglige nørden. Hun elsker udfordringer, og tager aldrig en opgave for givet. Nirekha har salg i blodet, og sætter målet når en handel skal fuldføres med høj etik for alle parter i en handel.

Nirekha kommer senest fra en kæde som franchisetager og eneindehaver i Charlottenlund med fokus på high-end boliger. Privat bor hun i Hellerup med sin mand og to børn.

Nirekha er udnævnt som medlem i Vurderingsankenævnet som repræsentant for Gentofte Kommune, indstillet af Dansk Ejendomsmæglerforening som sagkyndig med vurderingsfaglig indsigt.

+45 53 56 81 61

+45 70 60 44 55

nirekha@signaturehomes.dk

 

STINE FRIIS BACHMANN

STINE FRIIS BACHMANN

SAGSBEHANDLER, EJENDOMSMÆGLER, & KØBERRÅDGIVER MDE

Stine er den venligste sjæl, og gør en ekstra indsats for, at boligens fakta er korrekt og er enormt fleksibel hvad angår kommunikation både med vores sælgere og købere. Stine er kendt for sin strukturerede tilgang til alle handler, og der kommer ikke noget igennem hendes nåleøje hvad angår boligens fakta, men også i den rådgivning hun yder. Desuden har vi også meget gavn af hendes effektivitet.

+45 52 30 27 72

+45 70 60 44 55

sfb@signaturehomes.dk

Adresse

Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Telefon

+45 70 60 44 55

Kontakt-tid

Mandag-Torsdag: 8.00-21.00

Fredag-Søndag:    8.00-20.00

Sociale medier

Copyright © 2024 SIGNATUREHOMES APS
Cvr: 44 00 10 12