fbpx

Tårnvej 91B, 3. 62.,

           2610 Rødovre

 

EJENDOMSTYPE Ejerlejlighed
BOLIGAREAL   77 m2
VÆRELSER 3
BYGGEÅR 1956
ENERGIMÆRKE c

SOLGT

Tæt på indkøbsmekkaet Rødovre Centrum

Med tennisbane som en del af ejendommens fællesfaciliteter kan I bo særdeles godt her i Tårngården, hvor vi udbyder en treværelses lejlighed med et lyst opholdsareal, hvor køkkenalrum og stue ligger i et dejligt åbent flow. Der er to soveværelser i lejligheden, som befinder sig på hver sin side af opholdsarealet. Det ene af værelserne er med en lille gang, hvor der også er dør til badeværelset. Det vil nok være det naturlige master, hvis I er et par eller et par med et barn. Den gode distribution af værelserne gør også lejligheden velegnet som delebolig, hvor begge har privatliv og i øvrigt deles om badeværelse, opholdsrum og entré.

Lejligheden ligger godt løftet op fra gadeniveau her på tredje sal, så I kan se frem til en bolig med fint lysindfald, der i køkkenet kommer ind fra syd og i stuen fra vest. I skal nok regne med at skulle modernisere flere af rummene hen ad vejen. Der hører naturligvis også et privat depotrum til boligen, og der er fri parkering på grunden. Hvis I begge er tennisspillere, eller har et ønske om at blive det, er det en ekstra luksus, at ejerforeningen råder over en tennisbane som en del af de fælles faciliteter. Det betyder, at I kan starte dagen med et sæt eller to, inden I kaster jer over de daglige pligter. Eller tage kampen om eftermiddagen inden aftensmaden. Der er også flere grillområder integreret i fællesarealet, så det er oplagt at spise udenfor i de lune måneder af året. Her er ligeledes cykelkælder, vaskeri og festlokale.

Beliggenheden byder udover nærheden til landets måske bedste storcenter, Rødovre Centrum, med 160 butikker, biograf og fitness plus adskillige spisesteder og meget andet også på kort afstand til rekreative grønne spots som Damhussøen og Damhusengen med gode muligheder for at gå afslappende ture eller at løbe dem, når pulsen skal op. Desuden byder nabolaget på kulturstedet Viften, hvor der afholdes koncerter med store og spændende navne.

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

Adresse

Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Telefon

+45 70 60 44 55

Kontakt-tid

Mandag-Torsdag: 8.00-21.00

Fredag-Søndag:    8.00-20.00

Sociale medier

Copyright © 2024 SIGNATUREHOMES APS
Cvr: 44 00 10 12