fbpx

Sydstrandsvej 1E

2791 Dragør

EJENDOMSTYPE Ejerlejlighed
BOLIGAREAL   25 m2
VÆRELSER 1
BYGGEÅR 1966
ENERGIMÆRKE D

SOLGT

Totalrenoveret etværelses lejlighed ved Sydstrandens idyliske atmosfære

En nem, veldisponeret og overkommelig lejlighed med en skøn og strandnær beliggenhed i gåafstand fra Dragør Fort, Søbadet og den supercharmerende bykerne med maritim stemning, caféer og de hyggeligste stræder med gamle bygninger. Du får en lækker lejlighed, der blev totalrenoveret i slutningen af 2022 med nye vandrør, el-installationer og gulvvarme. Her er alt i hvidevarer og et komplet køkken. Der er indlagt fibernet, og boligen er i det hele taget fuldkommen indflytningsklar, så du ikke skal gøre andet end at flytte ind og beslutte, hvordan du vil møblere den, og dermed gøre den til din egen trygge og intime base. Lejligheden er særdeles overskueligt indrettet og ideel til en solist, der lægger vægt på komfortable forhold og at have lige præcis de faciliteter, der er nødvendige.

Det vil her sige en entré, et badeværelse og et køkken og en stue, der ligger i halvåben forbindelse med en tophyggelig og solrig terrasse, der ligger for enden af stuen. Terrassen er perfekt til hyggelige grillaftener med et par venner og i øvrigt velegnet til at tørre tøj. Måske endda til en lille hund, da den er fuldkommen indhegnet. Så smart kan en indretning gøres, og det moderne aktive liv organiseres.

Lige uden for lejligheden har du mulighed for at parkere en bil, så også den del er gennemtænkt og praktisk. Når du skal til København, er der også mulighed for at tage bussen til Københavns Rådhusplads. Busstoppestedet ligger blot 25 meter fra hoveddøren. Der er cirka fem minutters gåtur til stranden, så du bare smider et håndklæde over skulderen, når du trænger til en dukkert. Stranden byder velkommen med superlækkert, fint og hvidt sand. Lidt oppe ad stranden i retning mod byen er der badebro. Der er også en tennisklub med mange baner og en hyggelig stemning cirka fem hundrede meter fra lejligheden. Og ellers er der den mest charmerende atmosfære i Dragørs gamle bydel med ismejeri, bager og spisesteder, ligesom Dragør Fort med en populær og lækker burgerbar også ligger i nærheden.

OVERVEJER DU SALG?

JEG STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

+45 53 56 81 61

nirekha@signaturehomes.dk

 

[contact-form-7 id="1381"]
6