fbpx

Rebæk Søpark 9. 6.th.

          2650 Hvidovre

EJENDOMSTYPE Ejerlejlighed
PRIS 0
UDBETALING 0
BRUTTO EKSKL. EJERUDGIFT 0
NETTO EKSKL. EJERUDGIFT 0
EJERUDGIFT (MD.) 0
BOLIGAREAL   83 m2
VÆRELSER 3
BYGGEÅR 1966
ENERGIMÆRKE C

SOLGT

Med flot grøn udsigt og ingen overbo

I Rebæk Søpark, tæt på de grønne områder ved Rebæk Sø, kan I nu overtage denne lyse treværelses lejlighed, der byder på gode, regulære rum og en stor, glasinddækket altan mod vest. Fra lejligheden har I et fint udsyn, og i den ene retning kan I nyde udsigten til en flot allé med høje træer og Brøndbyskoven i baggrunden. Desuden har I kun tre minutters gang til Rødovre Station, hvorfra I kan tage S-toget direkte til Københavns Hovedbanegård på 14 minutter.

Lejligheden er en del af en veldrevet ejerforening, og den er placeret på 6. sal i en velholdt etageejendom fra 1966. Her er herlige fællesfaciliteter som elevator, vaskeri og cykelparkering, ligesom I kan se frem til fine parkeringsmuligheder lige foran ejendommen.

Den lyse lejlighed fremstår pæn med glatte hvide vægge, og så sent som i 2022 har den gennemgået flere forbedringer. Der er eksempelvis lagt nyt laminatgulv i alle rum med undtagelse af badeværelset, og i samme ombæring fik køkkenet ny bordplade og nye fronter fra HTH. Køkkenets komfur og kogeplade er ligeledes af nyere dato, og under bordpladen er der en kombineret vaske- og tørremaskine fra 2022. Derudover er der plads til en opvaskemaskine.

I bydes velkommen i en entré af en ganske fornuftig størrelse, hvor der er plads til sko og overtøj. Dertil får I to regulære værelser, der begge er vendt mod øst, så I kan vågne op badet i morgensol. Det ene værelse er med indbygget skabsplads. Lejlighedens badeværelse har terrazzogulv og badekar, og køkkenet, der ligeledes er vendt mod øst, er U-formet med god arbejdsplads. Stuen er dejligt stor, så den nemt kan indrettes med både sofa og spisebord, og derudover nyder den godt af et fantastisk lysindfald fra vest. Samme skønne lys har I på altanen, der også giver jer et godt, langt udsyn over området. Da altanen er inddækket, kan den bruges i al slags vejr og på alle tider af året.

Med adresse i Rebæk Søpark får I direkte adgang til en flot, lille park med en legeplads og en sø, som I kan gå og løbe ture omkring. Indkøbsmulighederne i Rebæk Søpark Center findes også lige rundt om hjørnet, og der er ligeledes tankstation og en idrætspark tæt på. Udover den korte afstand til stationen, er der nem adgang til motorvejen og vejnettet ind mod København. Velkommen til.

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61