fbpx

LILLEGADE 3,

    2670 GREVE

EJENDOMSTYPE Villa
PRIS
UDBETALING
BRUTTO EKSKL. EJERUDGIFT
NETTO EKSKL. EJERUDGIFT
EJERUDGIFT (MD.)
BOLIGAREAL   121 m2
VÆRELSER 5
BYGGEÅR 1979
ENERGIMÆRKE C

En usleben diamant i Greve Landsby, hvor kun fantasien sætter grænser..

Velkommen til et charmerende stykke historie beliggende på toppen af en fredfyldt bakke, med en betagende udsigt over det omkringliggende landskab. Træd ind i en tidskapsel fra slutningen af 70’erne, hvor nostalgi møder muligheder. Denne halvanden etagers uslebne diamant, er blevet omhyggeligt vedligeholdt og har bevaret sin oprindelige karakter og charme. Interiøret, frosset i tid, inviterer dig til at genopdage fortidens charme, og tilbyder et unikt lærred til dit personlige præg, præferencer og kreative vision. Beliggende på en generøs grund byder denne ejendom på uendelige muligheder.

Den øverste etage, et helt tomt lærred, venter på din fantasi, lover uendeligt potentiale for udvidelse, renovering eller transformation til din endnu uopdagede drøm af muligheder. Uanset om du forestiller dig et hyggeligt tilflugtssted, en moderne oase eller et luksuriøst gemmested, master eller egen afdeling til børnene eller teenagerne er det kun din fantasi, der sætter grænser. Der er ført faldstamme op til tagetagen, hvis man ønsker, at udvide ligesom der er gjort fiber klar til den nye familie der bosætter sig i det charmerende hus.

Udenfor lokker naturen med åbne arme. Det vidtstrakte landskab folder sig ud for dineøjne og tilbyder en malerisk baggrund for dine daglige eventyr. Fra fredelige gåture til livlige sammenkomster er mulighederne lige så uendelige som horisonten. Til matriklen hører endnu et stykke historie med, da man også kan erhverve sig en ”Strandret” som kun grundejere i Greve Landsby kan ansøge om optagelse i.

Den nærliggende Børnehave Vesterbo i Greve Landsby sikrer, at familier med små børn har nem adgang til dagligdagens aktiviteter. Man nyder landsby idyllen, hvor en legeplads og en malerisk bæk løber gennem engen, skaber et smukt naturlandskab og et perfekt sted for alle aldre at lege og udforske. Med en lokal Rema1000 inden for rækkevidde er de daglige indkøb effektivt løst. Selvom man bor i en rolig landsby, er man kun en kort 30-minutters kørsel fra det pulserende København.

Dette giver dig det bedste fra begge verdener – fredelig landsbyliv kombineret med den spændende energi i en storby.

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

Adresse

Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Telefon

+45 70 60 44 55

Kontakt-tid

Mandag-Torsdag: 8.00-21.00

Fredag-Søndag:    8.00-20.00

Sociale medier

Copyright © 2024 SIGNATUREHOMES APS
Cvr: 44 00 10 12