fbpx

Buddingevej 72C, st.

2800 Kongens Lyngby

EJENDOMSTYPE Ejerlejlighed
BOLIGAREAL   78 m2
VÆRELSER 4
BYGGEÅR 1940
ENERGIMÆRKE D

SOLGT

Skøn fireværelses lejlighed i Kongens Lyngby med to altaner

 

I en pæn, lys og stilsikker bebyggelse med en central beliggenhed i Kongens Lyngby og blot få kilometer fra DTU ligger denne velindrettede fireværelses lejlighed og venter på nye ejere. Planløsningen er uden spildplads og så god, at lejligheden både er attraktiv for en familie og for jer, der vil være flere om at dele en bolig.

Centralt i lejligheden og lige inden for hoveddøren ligger køkkenet i åben forbindelse med entréen, og derfra er der adgang til alle lejlighedens rum. Stemningen er lys og imødekommende, så man straks føler sig godt tilpas og budt velkommen. Til den ene side er der to cirka lige store værelser med et skab imellem for enden ad gangen. Til den anden side ligger et større værelse, som typisk vil blive brugt som soveværelse. Badeværelset ligger ved siden af køkkenet, og det er lyst og velindrettet akkurat som resten af lejligheden.

Det fjerde rum er det største og lejlighedens stue. Her er der dør ud til den ene af lejlighedens to altaner. Den anden altan vender i samme retning som stuealtanen og har udgang fra det ene af værelserne. Væggene er hvide, gulvene er belagt med flotte fyrretræsplanker, og der er en fin loftshøjde på 2,58 meter.

Udover de to altaner er der også mulighed for at benytte ejendommens skønne grønne gårdhave, når I vil ud for at nyde solen og den friske luft.

I kommer til at bo centralt i forhold til mange spots i Kongens Lyngby. Der er indkøbsmuligheder i nærheden, og det tager blot otte-ti minutter at cykle de to kilometer til shopping-mekkaet Lyngby Storcenter og de livlige handelsgader med specialbutikker og spisesteder, der ligger her omkring centret. Der er endnu kortere til stationen, så det er hurtigt at komme rundt til nabobyer og indre København, ligesom der heller ikke er langt til DTU.

I kan også glæde jer til rekreative områder i nabolaget med bare halvanden kilometer til Folkeparken, der ligger ud til Lyngby Sø og lige ved en roklub. I den nære fremtid bliver det med den nye letbane endnu nemmere at komme rundt med offentlig transport. Den nye bane er i øjeblikket under opførelse på Buddingevej.

6