fbpx

SØBAKKEN 16A

      2920 CHARLOTTENLUND

EJENDOMSTYPE Villa
PRIS 13.250.000
UDBETALING 665.000
BRUTTO EKSKL. EJERUDGIFT 75.146
NETTO EKSKL. EJERUDGIFT 60.872
EJERUDGIFT (MD.) 13.500
BOLIGAREAL   160 m2
VÆRELSER 5
BYGGEÅR 1988
ENERGIMÆRKE C
VIGTIG INFORMATION VEDR. EJERUDGIFT DA SÆLGER HAR VALGT IKKE, AT KLAGE OVER FORELØBIG VURDERING, STÅR DET FRIT FOR KØBER, AT KLAGE NÅR ENDELIG SALGS-/KØBSPRIS ER AFTALT
BESTIL FREMVISNING

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Vælg tidspunkt

GIV ET BUD
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
HENT Salgsopstilling

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

På en lukket vej med loft til kip, rummelighed og Øresunds bølger ikke langt fra..

På en smuk vej, hvor det fredfyldte landskab møder havets glimt, står Søbakken 16A med en stolt udstråling af tidløs elegance. Denne enestående etplans bolig, opført i 1988 som en del af en harmonisk dobbelthusbebyggelse, bærer præg af det legendariske arkitektoniske håndelag fra Hornbæk Gruppen og Bent Moestrup Huse. Selvom kalenderen har passeret over 22 enestående minderige år, er det indlysende hvorfor nuværende ejer af boligen ikke har kunnet give slip.

Ved første øjekast byder huset dig velkommen med et elegant udtryk, der balancerer mellem tradition og modernitet. Dets loft til kip forener hver en krog med en følelse af rummelighed og frihed, mens det skønne lysindfald danser ind gennem vinduerne og maler væggene i varme toner af solskin. Den bedste placering af boligen afslører sig, når man står i stuen og lader øjnene glide ud over det omkringliggende landskab. Her åbner sig et diskret, men fortryllende kig mod havet, der leder tankerne ud mod horisonten og ind i drømmenes verden.

Indenfor mødes du af dejligt rummelige værelser – alle med loft til kip – der inviterer til både afslapning og fordybelse. Midt i huset findes hjertet af hjemmet – køkkenet og alrummet, der smelter sammen med stuen i en flydende symbiose af funktion og æstetik. Her dominerer det helt rigtige lysindfald, der indrammer hvert øjeblik og skaber en atmosfære af harmoni og velvære. Blyanten har intet overladt til tilfældighederne.

Udenfor strækker haven sig som et grønt tæppe langs husets facader. Med et praktisk stisystem til Strandvejen og Øresund inden for rækkevidde, lokker Skovshoved med alle sine herligheder. Og på den lukkede vej, hvor hjemmet er placeret, kan du nyde roen og privatlivets fred, mens haven kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på livets vigtigste øjeblikke. Søbakken 16A er ikke blot en bolig, det er et hjem fyldt med historie, rummelighed og muligheder, hvor hver en detalje fortæller sin egen historie om livets skønhed og enestående privilegier.

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

Adresse

Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Telefon

+45 70 60 44 55

Kontakt-tid

Mandag-Torsdag: 8.00-21.00

Fredag-Søndag:    8.00-20.00

Sociale medier

Copyright © 2024 SIGNATUREHOMES APS
Cvr: 44 00 10 12