fbpx

Herlev Hovedgade 194

            2730 Herlev

EJENDOMSTYPE Villa
PRIS 10.000.000
UDBETALING 500.000
BRUTTO EKSKL. EJERUDGIFT 57.115
NETTO EKSKL. EJERUDGIFT 46.396
EJERUDGIFT (MD.) 5.639
BOLIGAREAL   223 m2
VÆRELSER 5
BYGGEÅR 2012
ENERGIMÆRKE A2010
BESTIL FREMVISNING

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Vælg tidspunkt

GIV ET BUD

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

HENT Salgsopstilling

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Moderne palæ-villa med masser af plads til flere formål

Trukket lidt væk fra vejen ligger denne markante pragtvilla og venter på nye ejere, der vil bo i herskabelige omgivelser eller udnytte den gode indretning og beliggenhed til liberalt erhverv, eller 2 generationer om man vil.

Ejendommen er opført i 2012 og står knivskarpt og særdeles præsentabelt. Den opvarmes med jordvarmeanlæg, og her er gulvvarme overalt på de to fantastiske planer, der kan anvendes på flere forskellige måder. I den ene del af stueplan, hvor der er egen indgang, badeværelse, tekøkken og to store værelser kunne en arkitekt, revisor eller behandler indrette sig med særdeles præsentable forhold, så gæster og kunder føler sig både velkomne og prioriterede. Det er også nemt at forestille sig, at familiens voksne børn kunne se sig selv bo her nogle år, mens der studeres i København eller Lyngby, som man hurtigt kan komme til fra denne ud fra mange perspektiver attraktive beliggenhed.

 

Læs mere...

I stueplan kommer man først ind i en hall, hvorfra der er fløjdøre ind til den højloftede stue og i den modsatte side udgang til terrassen. Der er også åbent til første sal og den stue, der ligger her. I hall’en er der skabsgang og badeværelse og til den anden side indgang til afdelingen med bad, to værelser og tekøkken. Fra stuen er der franske døre til det skønne køkken og derfra adgang til et bryggers med alt det praktiske og egen ind- og udgang.

Ovenpå er der yderligere fire vidunderlige rum. Soveværelset er med skabsvæg og et kæmpestort luksusbadeværelse med eksklusivt toilet. Her er også to håndvaske. Desuden to værelser og en stue med fransk altan. Det hele fremstår lækkert, lyst og i god kvalitet. Det gælder også udearealerne, hvor der foran huset er ny belægning, ny carport med el og en elegant løsning til sorteringsspandene, så de ikke skæmmer det smukke helhedsindtryk af ejendommen. Her er plads til både jeres egne og jeres gæsters biler på grunden. I øvrigt kan I se frem til en skøn og helt ugeneret have bagtil med mulighed for roligt ophold. Der er naturligvis installeret et helt moderne og effektivt alarmsystem.

Beliggenheden her i Herlev er ved et villakvarter og med nemme adgangsforhold til både Herlevs egne faciliteter og til andre bydele. Der er få minutters gang til bus 5C, der kører til Nørrebro og videre til indre by i København på overraskende kort tid. I kan også tage i den modsatte retning til Lyngby med bus, tog eller på cykel, og inden længe også med Letbanen.

I Herlev er der flere indkøbscentre med alsidige indkøbsmuligheder på det nærliggende Herlev Torv, hvor der er spisesteder og fitnesscentre, og i BIG med endnu flere spisesteder, butikker og biograf. Herlev har flere folkeskoler og gymnasium plus et væld af sportsfaciliteter, hvor I kan dyrke stort set alle typer af idræt på både motionsplan og eliteplan.

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

Adresse

Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Telefon

+45 70 60 44 55

Kontakt-tid

Mandag-Torsdag: 8.00-21.00

Fredag-Søndag:    8.00-20.00

Sociale medier

Copyright © 2024 SIGNATUREHOMES APS
Cvr: 44 00 10 12