fbpx

KLAMPENBORGVEJ 16A

             2930 Klampenborg

EJENDOMSTYPE Villa
PRIS 13.950.000
UDBETALING 700.000
BRUTTO EKSKL. EJERUDGIFT 78.704
NETTO EKSKL. EJERUDGIFT 63.798
EJERUDGIFT (MD.) 7.744
BOLIGAREAL   140 m2
KÆLDERAREAL 80 m2
GRUNDAREAL   591 m2
VÆRELSER 5
BYGGEÅR 2019
ENERGIMÆRKE A2015
BESTIL FREMVISNING

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Vælg tidspunkt

GIV ET BUD

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

HENT Salgsopstilling
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Arkitekttegnet, energivenlig, og enestående villadrøm i Dyrehaven

Jo, det er altså fuldkommen korrekt, at denne bolig på hele 220 etagemeter befinder sig i Dyrehaven. Den er tilpasset grundens specielle trekantede form og ligger her med en næsten overnaturlig god beliggenhed og byder sig til for jer, der er på udkig efter et sted, der er milevidt fra sædvanlig og forudsigelig. Boligen er opført i 2019 i hele tre plan med badeværelser på de to og gæstetoilet i stueplan, der er dedikeret til de fælles opholdsrum. Stue, spisestue og køkkenalrum ligger i åbent forløb og med fløjdøre til en næsten overnaturligt skøn terrasse,  der trænger ind i skoven. Husets specielle form giver en særlig intim rumfornemmelse, og samtidig kan I dække op til 30 gæster. Det indikerer bedre end noget andet, at her er en særlig rummelighed.

Læs mere...

Materialevalget, der blandt andet omfatter sildebensgulve, køkkeninteriør fra Køkkensnedkeren og markedets nok bedste armaturer er yderligere med til at understrege boligens tårnhøje herlighedsværdi. Det samme gør sig gældende på soveværelset, hvor skabene er snedkerlavede. Udenfor har murstenene fra Strøyers Tegl fået en særlig brænding for, at blive tilpasset husets anderledes vinkler, og belægningen i indkørslen er med specialimporterede fliser, så de har fået den helt rigtige farvenuance. Der er ikke rigtig gået på kompromis med noget.  Indkørslen er dejligt rummelig, så her kan holde tre biler, som alle kan komme ud og ind, og desuden er her mulighed for at jeres gæster kan parkere syv biler efter hinanden. Ovenpå er der tre værelser, der har både vindue og fransk altan. Badeværelset er med dobbelt bruser.

I underetagen er der bryggers og et vidunderligt stort rum, der kan bruges som en ekstra stue, krearum eller som luksussektion til en teenager, der fortjener et særligt højt niveau af forkælelse. Grunden skal ikke bedømmes på sin størrelse, men på sin nabo, for der er noget helt særligt og næsten eventyrligt ved at bo i Dyrehaven. Udover at kigge på alt det skønne grønne, vil I helt naturligt have den som en integreret del af jeres hverdag til gåture, og løbeture. Som jeres udendørs værested simpelthen.

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET

nirekha@signaturehomes.dk

+45 53 56 81 61

NIREKHA SARAVANABAVAN
STIFTER, EJENDOMSMÆGLER MDE

Adresse

Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Telefon

+45 70 60 44 55

Kontakt-tid

Mandag-Torsdag: 8.00-21.00

Fredag-Søndag:    8.00-20.00

Sociale medier

Copyright © 2024 SIGNATUREHOMES APS
Cvr: 44 00 10 12